Hoe werkt het?

Op deze website kun je snel, eenvoudig en goedkoop je doctoraat, paper of thesis laten publiceren als boek. We zorgen onder andere voor een ISBN-nummer en voor een mooi coverontwerp, zodat je doctoraat echt iets wordt waarmee je kunt uitpakken.

We begeleiden je door de 4 stappen die nodig zijn voor publicatie:

1. Vraag een prijsofferte aan

Eerst vragen we je om je gegevens en de details van je doctoraat in te geven (bv. aantal pagina's, aantal kleurpagina's...). Op basis daarvan geven we je een gepersonaliseerde offerte. Dit is volledig vrijblijvend. Je verbindt je tot niets door een offerte aan te vragen.

Je krijgt ook een prijs voor 10 exemplaren meer of minder. De oplage moet je pas definitief vastleggen als je de boeken bestelt.

Als je akkoord bent met de richtprijs kun je verder met de volgende stappen: het uploaden van je thesis en het aanmaken van een cover. Onderaan de checklist zie je ook de deadlines voor de verschillende stappen.

2. Upload je tekst

Vervolgens kun je je doctoraat uploaden. Je kunt ons je tekst bezorgen in Word of in pdf. Wij herschalen het doctoraat naar het afdrukformaat (17 x 24 cm), voegen een colofonpagina (met ISBN) toe achteraan en maken er een pdf van als de thesis in Word werd aangeleverd.

Na de upload kun je de pdf zelf controleren, om te zien of de conversie goed verlopen is.

3. Maak een cover

Als de upload van je doctoraat goed verlopen is, kun je de cover maken. We stellen enkele professionele standaardtemplates ter beschikking, die goedgekeurd werden door de betrokken universiteiten.

Deze templates zijn gratis te gebruiken.

4. Bestel je boeken

Als de upload en de cover in orde zijn, kunnen we beginnen drukken. Op de bestelpagina krijg je een laatste keer een overzicht van je gegevens en die van je doctoraat te zien. Je kunt nu de oplage wijzigen of bevestigen en adressen doorgeven voor levering en voor facturatie.

Als je op de knop 'Bestel' klikt, worden je boeken gedrukt en voor de opgegeven datum geleverd door een koerierservice op 1 adres naar keuze.